Äggkastning

Har det gått så långt att folk inte tycker om vår orkester www.lsmk.se ? Vi blev utsatta för äggkastning när vi spelade vår traditionella Valborgsspelning i Skäggetorp. I mitt tycket lite obefogat då jag tyckte att framträdandet höll god kvalité.
Tråkigt att det ska vara på det viset. För vår del är det inte så bra eftersom flera uniformer blev förstörda och vi har många framträdanden under helgen. Ikväll bär det av mot Vikingstad och i morgon på 1 majs morgon går vi traditionell vårmarsch i Linköping. Synd att vi måste ta från orkesterkassan för att snygga till uniformerna. Dessa okända gärningsmän kan gott betala oss för det. Eller är det möjligen så att de driver en kemtvätt och behöver lite kunder? Vem vet. Polisanmälan är i alla fall gjord så får vi se om det händer något.

Gott Nytt Ägg på er!!! ;-)

Kommentarer
Postat av: Mari Lundmark

Hej på dig! Klart att man vill läsa din blogg :-)

2007-05-02 @ 17:49:46
Postat av: Emma

Ciao Leffan!
Nice blogg! Har i Vietnam ar allt bra! Har krypt i vietnamesernas tunnlar idag (och fastnat i den...) Man forstar att amerikanerna hade problem med vietnam. Imorgon skall vi ga pa museum och titta pa allt som USA forstorde. Ganska hemskt men spannande att se en annan syn p kriget!

Laste artikeln om aggkastningen. Inte sa kul, var det ett instrument som ocksa blev forstort?

Massor med kramar fran Saigon!

2007-05-03 @ 13:11:38
Postat av: Leif

Lyrans tofsar blev helt ingläggade. Uniformerna är på tvätt.

2007-05-06 @ 23:05:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0